Komposit tilbyder bevaringsløsninger til virksomheder, institutioner, kommuner og privatpersoner - altid med et pragmatisk fokus.

Konservering og restaurering

Vi restaurerer og konserverer kunst og kulturarvsgenstande både på vores værksted og in situ.

Vi anvender nøje udvalgte materialer og teknikker, som afprøves forinden på den enkelte genstand. Vores arbejde omfatter primært malerier, skulpturer og samtidskunst, men vi er først og fremmest eksperter i at finde løsninger på alle slags nedbrydningskompleksiteter.

Bliv inspireret til hvordan vi kan hjælpe dig her

Send os en beskrivelse af problematikken, dimensioner af genstanden og gerne et par billeder, så vender vi tilbage med et behandlingsforslag.

Kontakt os

Bevaringsstrategier og vedligeholdelsesplaner

Vi udarbejder bevaringsstrategier og vedligeholdelsesplaner for både mindre og større kunstsamlinger. Med en bevaringsstrategi får I et overblik over jeres kunstsamling, mens vi tager ansvar for, at samlingen bliver håndteret og vedligeholdt mest optimalt. Vedligeholdelsesplanen omsætter vi til konkrete tiltag, som vi hjælper med at implementere i jeres praksis.

Tag kontakt til os, så sætter vi et møde op, hvor vi kan lære hinanden og jeres samlings behov at kende.

Vurdering af kunst

Vi samarbejder med Johs Schmidt fra Københavns Kunsthandel. Han kan hjælpe med spørgsmål om køb, salg og vurdering af kunst. I kan kontakte ham via www.københavnskunsthandel.dk eller mail@koebenhavnskunsthandel.dk.

Kurser og oplæg om konservering og bevaring

Vi holder oplæg og laver workshops om bevaring for institutioner, virksomheder og kunstforeninger.

Vi tilbyder både kurser i kunsthåndtering, og holder oplæg om vores fag, hvor vi deler spændende historier og etiske diskussioner.

Kontakt os, så finder vi sammen ud af hvilket kursus, workshop eller oplæg der kunne være interessant for jer. 

Tidligere kurser og oplæg

Kunsthåndtering for kunstfagligt personale (November 2023) Kursus for Ny Carlsberg fondets personale i daglig kunsthåndtering.

Ømme øjeblikke - om bevaring af 22 ægyptiske gravstatuetter (maj 2023) Oplæg for Gribskov Folkeuniversitet

Sådan iværksætter du demokratisk (marts 2023) Paneldebat til Folkeeje´23 Erhvervsdemokratisk festival, arrangeret af Tænketanken Demokratisk Erhverv

Projektledelse i arbejdet med konservering og restaurering (februar 2023) Oplæg til kandidatmodulet Projektledelse på Det Kongelige Akademi, Konservering

Kan konservatorer opdrætte hundehvalpe - Samarbejde, planlægning og ansvar: om bevaring og vedligehold af kunst i det offentlige rum (november 2022) Oplæg for Kommunernes Landsforenings netværk for Kunst i det Offentlige Rum

Hvordan starter man en demokratisk virksomhed? (november 2022) Oplæg for Mellemfolkeligt Samvirke og Kooperationen

Levendegørelse af kunsten

Vi udarbejder analyser og strategier for, hvordan I kan formidle og levendegøre enkeltværker og samlinger.

Vi anvender vores materialekendskab og tætte arbejde med genstandene, som en taktil indgang for jeres kunder og ansattes møde med værkerne.

KOMPOSIT A.M.B.A.

Birkedommervej 31, 2 sal.
2400 København NV

kontakt@komposit-kbh.com
2622 5356

CVR : 43129759